Retouren

In principe kunt u uw bestelde wieldoppen niet retour sturen. Wij maken een product op maat ( keuze merklogo op gevraagd model) dus het product wordt speciaal voor u samengesteld.

Het kan toch wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen omdat er een beschadiging op zit. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Indien u kunt aantonen dat het een fout van ons is, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  € 6,95 per pakket voor verzending binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@camperwieldoppen.nl . Wij zullen vervolgens het verschildigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.